tisdag 3 februari 2009

Dagen D närmar sig...!

Hej!

Nu var det ett tag sedan sist. Det har varit fullt upp som vanligt och som grand final så passade familjen på att dra på influensan. Mumma...?!! Det har därmed blivit dåligt både med bloggande och bloggläsande.

Ofta när jag har varit sjuk och legat och kurerat mig dag efter dag och blivit mer och mer uttråkad så får jag som lite "superman-energi" när jag väl är på bättringsvägen. Det är ett stort plus och det blir bra sprutt. Jag tror det är ganska nyttigt att ha tråkigt ibland.
Även min lite halvsexiga whiskeyröst efter allt hostande får väl hamna på pluskontot. ;-)


Men nu till något helt annat. Titta vad jag och sambon har skickat ut till alla nära och kära i veckan:EN BRÖLLOPSINBJUDAN!!! :-)

Den 2 maj är det dags och då hoppas jag att det bjuds på solsken och fågelkvitter och inte snö och drivis. Här som vi bor kan faktiskt vädergudarna bjuda på båda alternativen den tiden på året även om det förstnämnda kanske är vanligast.


Det kommer att vara en borgerlig vigsel utomhus med middag och bröllopsfest i en lada som byggts om till en konferens/festlokal. Utanför går det får och islandshästar och betar. Helt i min smak, mysigt!

Det skall bli fantastiskt kul och underbart att ha alla nära och kära samlade under en och samma dag. God mat och party. Jag råkar tycka att det är vansinnigt kul att dansa.
Nu har vi lite att fixa och planera och det känns bara jättekul och som en stor del av det roliga inför dagen D.
Jag har dock lite svårt att förstå dem som menar att man ska behöva börja planera 1,5 ÅR(!!) i förväg. Detta enligt en bröllopstidning med planeringschecklista som jag köpte i förra veckan. Snacka om att satsa allt på en dag!!! Och snacka om vad jag och sambon ligger efter i planeringen då...! ;-)

Imorgon kommer jag med en utmaning till några av er. ÅsaGåsa som har den finfina bloggen "Jord under naglarna" har nämligen varit inne och busat på min sida idag och tipsat om en utmaning på hennes sida. Jag antog den självklart.

Ha det gott!


Kramar från//ANKAN

2 kommentarer:

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Vad roligt att få planera bröllop! Vi gifte oss för ganska många år sedan, men jag minns fortfarande att även själva planerandet var roligt!

Hjärtebladet är så himla fint!!!

Anonym sa...

Hej!
Det känns härligt att vi fått inbjudan på posten och får vara med. Dagen D, blir säkert en fin dag och D får också stå för Dans för stor som liten. Vi hjälper gärna till med något inför stora dagen D. Kram och vi se´s snart.
snöängeltanten