tisdag 15 juni 2010

Ett gott skratt förlänger livet!

Hej!

Tiden är lite av en bristvara just nu så bloggande har legat lite på is, men det är som det är...!

I helgen var vi i stugan och hade det toppen. Det var ju lite regnigt periodvis men det gjorde inte så mycket då det fanns trevligt sällskap, bra böcker och god mat att njuta av.

Alfred gjorde sitt andra besök i stugan och han verkar helt klart trivas han också. Klicka på länken nedan och bedöm själv.
I dag har vi hunnit mycket här i trädgården vilket varit jättehärligt. Nu blomstrar det verkligen för fullt här av pioner, rosenapel, rodedendron, syrener, jättevallmo, salvia, stjärnflocka, murreva och mycket, mycket annat. Ljuvligt! Den nya rabatten på framsidan utvecklar sig bra och det är jättespännande att se hur allt blir och hur det växer. Bilder kommer.

Ha det gott så länge!

Kram kram

ANKAN

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Ja visst är det härligt med glada barn, skrattet smittar. Det låter så fint med allt som blommar i er trädgård. Jag promenerade på Berthåga kyrkogård idag. Där var det vackert med prästkragar, rödklöver, smörblommor. Midsommarblomster och hundkäx, var inte sämre det.
Njut av försommaren!
Rickistanten

Anonym sa...

Gullunge! Vilket härligt garv! Härligt med blommande trädgård!!
Kram på er från StorStina

Jessika sa...

Men så härligt skratt! Det smittar verkligen av sig. Stor kram till dig och de dina.

Annelie sa...

Vilken charmknutte! :)

För väldigt länge sedan tipsade du mig om fågelholkar och matstationer till fåglar, om du minns? Jag minns inte var man fann de söta husen, men jag minns att du hade ett tips. Vi söker fågelholkar och ett nytt mat-hus till utefåglarna! :)

Till hösten börjar jag som lärare på Vretagymnasiet, så vår tid som kollegor på kansliet är över! :( Men vi lär ju höras på SBS vägar iaf! :)

Kram!