fredag 10 april 2009

Åter till pianot Tina!!

Hej!

Som sagt avslutade jag mitt bloggande igår med att gå och kika på programmet det talats om i det sista, Tinas trädgård. Och för att ge en snabbrecension av programmet säger jag bara: "- Hitta tillbaka till pianot Tina!"

Det hela drogs av i ett rasande tempo och det hela kändes väldigt rörigt och stressigt. Det ingav inte den där myskänsla, avkopplingen och njutningen som arbetet i trädgården är för mig och jag tror för många andra.

En pallkrage förvandlades plötsligt till en trall och det pågick visst enligt Tina "någon organisk nedbrytning" där nere...fick dock inte känslan av att hon visste vad som pågick där nere i halmen och hästskiten..?! Jag menar inte att man behöver kunna allt här i världen för att få pyssla med det, men i ett trädgårdprogram som detta så tycker jag att man bör få förtroende för råden som ges, vilket iallfall inte jag fick.

En fråga till er som såg programmet: Hur många humlor tror ni kommer flytta in i Tina och hennes barns lilla humlebo??
(Mitt svar är: 0 st)

Jag tycker egentligen du är toppen Tina. Du är glad, karismatisk, grym på piano, musikalisk som få och dessutom vacker som en dag. Men tyvärr gick inte ditt trädgårdsprogram hem hos mig. Jag hoppas att få se dig på TV igen inom kort med då med flygeln framför dig, skönsjungande som den vackraste lilla fågel.

Här är klockan nu 09.50 och vi har + 10,3 grader varmt, hundarna är rastade och fodrade och sover sött, kissarna ligger längs husväggen och solar sig och för oss startar dagen på riktigt då vi ska ge oss ut på denna dags äventyr.

Ha en bra dag!

Kram ANKAN

3 kommentarer:

Sanna sa...

Jag som var nära att fixa TV4+ för det programmet (plus några till)! Men kom fram till att jag skulle ha ännu mindre tid för trädgården om jag skaffade fler kanaler. Men då missade jag inte kanske inte något.. :) Ser du "Från trädgård till tallrik"? - kl. 21:30 ikväll SVT2. :)
Jättefin tussilago-bild!!
Kram

Anonym sa...

Hallå!
Det var ord inga visor för Tinas trädgårdsprogram. Såg inte programmet men litar på att det var utan större engagemang.
Gulligt med tussilagoramsan.
Kram fr stickerskan

Annika Christensen sa...

Bra då missade jag inget.
Det viktigtaste för mig är som du säger lugnet.. känslan myset.. så spelar det ingen roll vad just den sippan heter... Att få vara och låta allting ha sint tid.
Det gillar jag. Nu idagarna är jag ute tills det är mörkt.
har faktiskt en pannlamp
Fortsatt trevlig påsk.
Annika