måndag 22 februari 2010

Köldrekord!

Hej!

Idag var det köldrekord här. Termometern stod på -29 grader när vi gick upp idag och strax efter att denna bild tagits sjönk det ytterligare en grad så -30 grader är den lägsta temperaturen hittills denna säsong.
Som tur var finns det tidningar som hjälper en att drömma sig bort mot vår och sommar och få inspiration. Nog för att man lider av lite sömnbrist på dagarna på grund av amningspass på nätterna men med dessa tidningar på nattduksbordet + en liten ficklampa så har vi det väldigt mysigt.Kram och godnatt!

//ANKAN

6 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Måste säga ett stort grattis till lille Alfred - så fin han är. Och amningsnätter. Mysigt och kanske lite jobbigt emellanåt, men ack så kortvarigt med lite perspektiv (min yngste son är 17, snart 18 men jag minns hur det var). Och tänk så lätt ni kommer att minnas den smällkallaste snövintern i mannaminne. Året då Alfred kom till världen.
Stor kram Eva

Jord under naglarna sa...

Ett stort Grattis till den lille och all lycka till Er!

Kallt är det här också, imorse -34°. Det är tokmycket för kallt. Jag hoppas på lite mildare väder så vi kan få vara ute och åka lite skidor.

Anonym sa...

Härligt med minusgrader- eller Längtar okcås efter vår och börjar bocka för på fröer.nu... mmm vår!
Kram storstina

Annika Christensen sa...

Det där känner jag igen.
Fast det var längesedan.
Ha en skön läsning - kanske någon du känner igen i dem???
Annika

Anonym sa...

Hallå där! Dags för uppdatering och bilder på lille Alfred tack!!!

Kram stor-stina

antiann sa...

Hej!

Igår satt jag och funderade hur det gått för er, så kom jag på att jag kunde kika på bloggen! GRATTIS! Han är superfin. :)

Lycka till! Tänker på er!

Kram
Annelie