fredag 11 april 2008

Välkommen till Ankans oas!

Ja, nu är jag äntligen igång. Välkommen till Ankans oas! Här hoppas jag alltså att kunna dela med mig av uppbyggnaden av vår trädgård + mycket annat som sker i vår vardag. Vi har ännu inte flyttat så egentligen ljuger jag när jag utger mig för att vara Bålstabo, då vi fortfarande är kvar i Trångsund. Men den 15 maj får vi nycklarna och vi verkligen läääängtar!

Istället för våra nu 64 kvadrat utan balkong så flyttar vi snart in i 132 kvadrat + 36 kvadrat garage och 560 kvadrat trädgård. Detta kommer ge oss en ganska annorlunda vardag skulle jag tro. Detta då familjen är ganska stor: Min sambo J, vår dotter S (drygt 8 mån), Tiger (Schäfer), Vilde (Malinos), Rakel (huskatt/norsk skogskatt), Molgan (huskatt) + akvariet. Men som man så käckt säger: -"Finns det hjärterum så finns det stjärterum".

Jag har i dagsläget inte full koll på vad trädgården innehåller men jag har hunnit kolla in en del iallfall. (Och när jag nu säger "trädgården" så syftar jag på den del som ligger på baksidan av huset, framsidan är mindre och den får än så länge vänta på något större "ansiktslyft"). Större delen består av gräsmatta. Men jag som efter en snabb visningsvisit trodde att det var tre äppelträd som fanns på tomten blev mycket glatt överraskad då jag fick veta att det var ett äppelträd, ett körsbärsträd, ett plommonträd och ett päronträd. Tomten avgränsas mot grannen i söder av en norsk spireahäck. I övrigt finns det en prydnadsgran (som förmodligen på något mystiskt kommer att försvinna), några rodedendron, en ganska eftersatt upphöjd rabatt med diverse växter som för mig just nu är okända. Jag lovar att uppdatera med bilder så snart vi är på plats. Så länge får ni hålla till godo med bilder på några av familjens medlemmar.

Återkommer inom kort!

//Ankan


Vilde och Tiger i julaskrudBästa vännerRakel
Rakel och Molgan, även de bästa vänner

1 kommentar:

Jessika sa...

Välkomen till blogg världen! Vad vi skrattade åt bilden med Tiger och Vilde.

Jag lurade F och sade att vi kanske får se ett foto på S och då slutade hon gråta.

Tog du några kort på mässan?

Vi hörs eller syns.
Från Jessika och familjen.