söndag 5 december 2010

Andra advent

Hej!

Nu har lugnet lagt sig här efter en riktigt mysig andra advent. Här har det varit full aktivitet hela dagen och det är nog bara Rakel (katten) som tagit det riktigt lugnt.Idag har vi tillsammans med goda vänner haft vår årliga tillverkning av julgodis. Det blev en hel del olika sorter...!Wienernogat


Knäck


Kola


Bounty och


Dajm

Mmmmm! Det är tur att vi har två hundar att rasta så att man kanske har en chans att "gå av sig" några av alla de bitar man kommer mumsa i sig.

Dottern och jag har även väckt tomtarna idag. Vi tjuvstartade faktiskt igår kväll när vi öppnade kartongen med julsaker. Detta fängslade den lilla treåringen så att hon till och med glömde bort sitt lördagsgodis. Det är ett bra betyg för tomtarna. Varje tomte väcktes med en puss och placerades noga ut på sin speciella plats.


Nu är det läggdags, lite tidigare än vanligt efter en lång och innehållsrik dag!


Kram ANKAN

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med julgodis och man kan ju bjuda på en och annan julgodis, så kanske man håller vikten. Ser fram emot att få smaka.
Vad roligt att ni tog fram tomtarna i lördags. Förstår att Stina gillade det. Hon får komma och väcka alla mina tomtar också......men då blir hon tom på pussar för jag har över 100 stycken tomtar. Ja, julen är barnens högtid, och kan man göra det lite spännande så glömmer man bort sitt lördagsgodis.
Kram från Rickistanten

Katarina Kihlberg sa...

Hej!
Vilken härlig och glad blogg. Det här blir inte mitt sista besök.
Hälsningar Katarina på Odla.nu

Anonym sa...

Hej Bakfia! Inte blev det av att ses den här helgen heller ;-( Hoppas vi kan ses snart! Hur är det med Jontes knä?
Storkram från Storstinan!